ALLA DAGAR I BOBERGS MATSAL FRÅN 21 NOVEMBER.

JULLUNCHEN

525 kr

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.
Handskalade räkor i citronmajonnäs med löjrom från Kalix & finhackad dill
Kallrökt lax med emulsion på tre sorters svensk senap & svartpeppar
Matjessill med gräslök, hackat ägg & syrad grädde
Leverpastej med inlagd gurka & knaperstekt rökt fläsksida
Ankrillette med Sauternesgelé, frisésallad & pistage

Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd

Knaperstekt ankbröst med Bobergs ankkorv
Sauterad rödkål, marinerade röda druvor, ankleverdressing, syrlig anksky samt krossad palsternacka & mandelpotatis

Mörk chokladbavaroise
Körsbärssorbet, hasselnötsnougat, spritade körsbär, vanilj-& citronmascarpone samt maränger

OST, tillval 95 kr
Gratinerad getost ”Chèvre chaud”

Serverad med variation på rödbeta, rostade surdegskrutonger & vällagrad Balsamico

DRYCKESPAKET
325 kr

Glögg, öl passande förrätterna, rött vin till varmrätten samt dessertvin.

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY