JULFEST FÖR FÖRETAG OCH STÖRRE SÄLLSKAP

LILLA JULMENYN

525 kr

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.
Handskalade räkor i citronmajonnäs med löjrom från Kalix & finhackad dill
Kallrökt lax med emulsion på tre sorters svensk senap & svartpeppar
Matjessill med gräslök, hackat ägg & syrad grädde
Leverpastej med inlagd gurka & knaperstekt rökt fläsksida
Ankrillette med Sauternesgelé, frisésallad & pistage

Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd

Knaperstekt ankbröst med Bobergs ankkorv
Sauterad rödkål, marinerade röda druvor, ankleverdressing, syrlig anksky samt krossad palsternacka & mandelpotatis

Mörk chokladbavaroise
Körsbärssorbet, hasselnötsnougat, spritade körsbär, vanilj-& citronmascarpone samt maränger

OST, tillval 95 kr
Gratinerad getost ”Chèvre chaud”

Serverad med variation på rödbeta, rostade surdegskrutonger & vällagrad Balsamico

DRYCKESPAKET
325 kr

Alla priser är exkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Kvällstid: Lokalhyra tillkommer med 7000 kr. I detta ingår vakter mellan 20.00-23.00 (utanför dessa tider tillkommer en kostnad på 1200 kr per timme), blommor på borden, 2h planering med hovmästare, menyer på borden, möblering & uppduk, ljudanläggning för bakgrundsmusik (DJ-utrustning +1500kr).

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY