Julfest i en av Stockholms anrikaste matsalar

När kvällen kommer förvandlas matsalen till exklusiv festvåning. Låt oss arrangera er julfest med en meny signerad Björn Frantzén och Fredrik Björlin. Här finns både en liten och större meny med klassiska julrätter i Bobergs-tappning. Julfest erbjuder vi sällskap på 30 personer eller fler.

Lilla julmenyn

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Handskalade räkor i citronmajonnäs med rädisor & dill
Kallrökt lax med emulsion på tre sorters svensk senap & svartpeppar
Matjessill med gräslök, hackat ägg & syrad grädde
Krämig lantpaté med inlagd gurka & krispig lök
Konfiterad anka med päron & valnötter

Vällagrad ost samt knäckebröd med kummin & råg

Variation på Unggris

Stekt vinteräpple, glaserad savoykål, bakad lök, rödvinssky med ingefära, nejlika & brynt smör

Ugnsbakad chokladcremé

Saltrostade hasselnötter, kolasås & gräddfilsglass

545 kr ex moms

Dryckespaket

Glögg, 1 öl passande förrätterna, 1.5 glas rött vin till varmrätten samt 1 glas dessertvin

375 kr ex moms

Stora julmenyn

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Handskalade räkor i citronmajonnäs med rädisor & dill
Kallrökt lax med emulsion på tre sorters svensk senap & svartpeppar
Matjessill med gräslök, hackat ägg & syrad grädde
Krämig lantpaté med inlagd gurka & krispig lök
Konfiterad anka med päron & valnötter

Vällagrad ost samt knäckebröd med kummin & råg

Gräddsotad Västerhavstorsk ”Lutfisk”

Smörglaserade små gröna ärtor, friterad potatis, dill samt smörad
vitvinssås med ansjovis, tre sorters kaviar & skirat smör

Variation på Unggris

Stekt vinteräpple, glaserad savoykål, bakad lök, rödvinssky med ingefära, nejlika & brynt smör

Ugnsbakad chokladcremé

Saltrostade hasselnötter, kolasås & gräddfilsglass

965 kr ex moms

Dryckespaket

Glögg, 1 öl passande förrätterna, 1 glas vitt vin, 2 glas rött vin till varmrätten samt 1 glas dessertvin.

435 kr ex moms

 

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY