Julfest i en av Stockholms anrikaste matsalar

När kvällen kommer förvandlas matsalen till exklusiv festvåning. Låt oss arrangera er julfest med en meny signerad Björn Frantzén och Fredrik Björlin. Här finns både en liten och större meny med klassiska julrätter i Bobergs-tappning. Julfest erbjuder vi sällskap på 30 personer eller fler.

Lilla julmenyn

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Dillgravad lax med svartpepparmajonnäs, smörgåskrasse & citronzest
Bobergs skagenröra på rågbröd med pepparrot & dill
Matjessill, hackat ägg, skuren gräslök, gräddfil, brynt smör pulver
Rilette på pärlhöna serveras med bobergs senap & inlagt vinteräpple
Lantpate smaksatt med mejram, cumberland, friterad lök & syrad gurka

Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd

Confiterat anklår

Serveras med saltbakad rotselleri, portvinskoka smålökar stekt brysselkål, apelsinpicklad rotselleri, anksky smaksatt med ingefära & apelsin samt rotselleripure.

Mörk chokladbavaroise

Serveras med spritinlagda körsbär, chokladkräm smaksatt med färskost, körsbärssorbet samt kaffe- & chokladflarn.

555 kr ex moms

Dryckespaket

1 gl cava, 1 öl passande förrätterna, 1,5 gl rött vin till varmrätten samt dessertvin.

395 kr ex moms

Stora julmenyn

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Dillgravad lax med svartpepparmajonnäs, smörgåskrasse & citronzest
Bobergs skagenröra på rågbröd med pepparrot & dill
Matjessill, hackat ägg, skuren gräslök, gräddfil, brynt smör pulver
Rilette på pärlhöna serveras med bobergs senap & inlagt vinteräpple
Lantpate smaksatt med mejram, cumberland, friterad lök & syrad gurka

Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd

Saltstekt torskrygg

Slungade små gröna ärtor, smörsås smaksatt med rostad citronjuice, 3 sorters kaviar & krispig potatis.

Confiterat anklår

Serveras med saltbakad rotselleri, portvinskoka smålökar stekt brysselkål, apelsinpicklad rotselleri, anksky smaksatt med ingefära & apelsin samt rotselleripure.

Mörk chokladbavaroise

Serveras med spritinlagda körsbär, chokladkräm smaksatt med färskost, körsbärssorbet samt kaffe- & chokladflarn.

695 kr ex moms

Dryckespaket

1 gl cava, 1 öl passande förrätterna, 1 gl vitt och 1,5 gl rött vin till varmrätterna samt dessertvin.

455 kr ex moms

 

 

Alla priser är exkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Kvällstid: Lokalhyra tillkommer med 10 000 kr. I detta ingår vakter mellan 20.00-23.00 (utanför dessa tider tillkommer en kostnad på 1500 kr per timme), blommor på borden, 2h planering med hovmästare, menyer på borden, möblering & uppduk, ljudanläggning för bakgrundsmusik.

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY