Årets jullunch i Bobergs

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Dillgravad lax med svartpepparmajonnäs, smörgåskrasse & citronzest
Bobergs skagenröra på rågbröd med pepparrot & dill
Matjessill, hackat ägg, skuren gräslök, gräddfil, brynt smör pulver
Rilette på pärlhöna serveras med bobergs senap & inlagt vinteräpple
Lantpate smaksatt med mejram, cumberland, friterad lök & syrad gurka

Vällagrad ost & hemgjort knäckebröd

Confiterat anklår

Serveras med saltbakad rotselleri, portvinskoka smålökar stekt brysselkål, apelsinpicklad rotselleri, anksky smaksatt med ingefära & apelsin samt rotselleripure.

Mörk chokladbavaroise

Serveras med spritinlagda körsbär, chokladkräm smaksatt med färskost, körsbärssorbet samt kaffe- & chokladflarn.

555 kr

 

BOKA JULLUNCHEN

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY