AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Inkokt hummer
Syrad grädde, citronmarinerad fänkål, dillolja samt rostat rågbröd

Tysk vit sparris AAA
Rökt smörkräm, löjrom från Kalix, citronsyrad färsklök & körvel

Ångad torskrygg
Serverad med karamelliserad lökcrème, Pata negra samt späda skott & blommor

Hängmörad entrecôte från Bayern
Grön sparris, färsk vitkål, murkelmajonnäs & friterad färskpotatis

Rabarber- & vaniljkräm
Gräddglass, kardemummamaränger & skrädmjölskakor

Chokladglass gjord på Single estate choklad från Tobago
Med kräm på karamelliserad banan smaksatt med mörk rom

Meny á la carte Veckans Affärslunch Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY