AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 385 kr

Kyld tomatsoppa
Inkokt kronärtskocka, marinerade svenska tomater, kronärtskockschips, saffransemulsion & blekselleri

Smörstekta kantareller
Serveras med kräm på Västerbottensost, bakat ägg från Sanda hönseri, briochekrutonger, svartpepparflarn & smörgåskrasse

Vitvinspocherad rödtungafilé
Glaserad sensommarkål, kräftstjärtar, inkokt svartrot, bondbönor, krispig svartrot, kokt potatis & skummig kräftsås smaksatt med krondill

Klassiker i Bobergs matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin. Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

Sommarhallon
Krispig feuille de brick, vispad vit chokladkräm, färska hallon, halloncurd, vaniljmaräng & citronverbena

Varm blåbärspaj
Mandel- & havrecrumble, lemoncurd & vaniljglass gjord på Tahitivanilj

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY