AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Sotad pilgrimsmussla
Variation på pumpa samt vinägrett med grillad citron & rostade kastanjer

Smörstekt kalvbräss
Lätt sotade silverlökslameller, ankleverdressing, rödvinsvinägrett & variation på kål

Walewska
Inkokt hummer, hösttryffel & vitvinsås

Grillad hängmörad Entrecote
Kantarellsmör, vinägrett på rött vin & brynt smör samt rostade jordärtskockor, lök & savoykål

Ingrid-Marie äpple bakat med calvados- & grön kardemumma
Rostad havre, karamell på råsocker, vaniljpudding & hasselnötter

Choklad & havtorn
Mörk chokladcremé, havtorns-curd, rostade kakaobönor & syltad havtorn

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY