AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 385 kr

Citroninkokt AA vit sparris
Bakat ägg, krispig nässla, råhyvlad vit sparris, krispigt bröd, rökt ättiksmajonnäs & körvel

Nässelsoppa smaksatt med sherry
Konfiterad kyckling från viking fågel, kräm på äggula, rågsurdegskrutonger & friterade nässlor

Halstrad Skreitorsk
Löjrom från Kalix, smörad vitvinssås samt variation på broccoli

Klassiker i Bobergs matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Smörstekt, hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin. Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

Vaniljkokt rabarber
Mjölksorbet, vit choklad, pistagenötter & kardemummaflarn

Chokladsavarin
Romrussin, chokladcrème & vaniljglass

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY