AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Lättsotad grön sparris
Rökt grädde, råhyvlad rädisa, krispiga nässlor samt lökolja & rökta mandlar

Tartar på röding
Inkokt vit sparris, spritärtor, citroncrème, ärtskott & krispig färskpotatis

Halstrade torskryggsmedaljonger
Sandefjordsås på grillat smör, blomkål, savoykål,  vattenkrasse & avrugakaviar

Svartpepparstekt svensk entrecôte
Tryffelsmör, lättsotade vårlökar, vällagrad parmesan, rödvinsvinägrett, primörkål & rösti

Inkokt glasrabarber
Gräddfilsglass, kardemummakex samt torkad citron

Ugnsbakad chokladkräm
Saltrostade hasselnötter, smörkola & kaffe

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY