AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

 

Inkokt hummer & tartar på pilgrimsmussla

Blomkålscrème, riven tryffel, rostade surdegskrutonger, späd frisée sallad samt mandel-& gräslöksvinägrette

Kantarelltoast

Rostad brioche med gräddstuvade kantareller, finriven parmesanost,körvel & krasse

Ångad torskrygg

Smörstekta kantareller, skummig kräftsoppa, kumminkokt svartrot & krondill

Grillad ”slaktarstek”

Tryffel- & Gruyèrestuvad spenat med sotad lök, brynt smör & rostade jordärtskockor

Inkokta plommon

Mandelglass & smörstekt kavring

Chokladpudding gjord på Single estate choklad från Tobago

Körsbärssorbet, torkade körsbär, färska körsbär samt inkokta körsbär smaksatta med kanel- & tonkaböna

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Salongen Bobergs Matsal Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY