AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Kyld soppa på svenska plommontomater
Dillkokt hummer, tunt hyvlad blekselleri, dill & gurka

Svamp ”mille- feuille”
Svartpeppar, brynt smör, backtimjan, gräslök, riven äggula & vattenkrasse

Brödstekt kolja
Inkokt svartrot, kräftqueneller samt kräfsås smaksatt med krondill

Grillad Entrecôte
Sotad svensk majs, riven anklever, bakad silverlök &  rödvinssås

Sensommarhallon
Färskostglass, blåbärskompott, hallonmaränger & citroncurd

Chokladkräm
Romkokta körsbär, vit kaffeglass, chokladcrumble & rostade kakaobönor

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY