AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Bakat ägg från Sanda hönseri med vintertryffel
Syltad jordärtskocka, svartpepparmajonnäs & brysselkålsblad samt svampbuljong smaksatt med ärtsoja

Havskräftssoppa
Kompott på dillkokt svartrot, bondbönor, torkad citron, rostad tomatolja & crème fraiche

Halstrad Skreitorsk
Löjrom från Kalix, smörad vitvinssås samt variation på broccoli

Klassiker i Bobergs matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Smörstekt, hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin. Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

Vaniljmarinerad ananas
Passionfruktsås & svartpeppar samt kokossorbet med mörk rom & riven lime

Chokladsavarin med cognac & vanilj
Blodapelsin, chokladcrème, apelsinsorbet & lättvispad grädde

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY