AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Kalix Löjrom
Mandelpotatiskräm, inkokt potatis, lättrökt gräddfil, aqvavitgelè, torkad rödlök & nyplockad dill

Halstrad Kammussla
Serveras med kräm på grillad silverlök, krispiga lökchips, ättiksinlagd steklök samt äppelvinägrett & riven hösttryffel

Gräddstekt Långa
Krämig broccoli, blåmusslor, brässerad purjolök, rökt musselmajonnäs, råhyvlad broccoli samt stjälkselleri & forellrom

Grillad Entrecôte
Sotad majs, riven anklever, bakad silverlök &  rödvinssås

Vaniljinkokta Anjou Päron
Mandelglass, cognacskaramell & kardemummakaka

Variation på choklad
Havtornssorbet med karamelliserade macadamianötter, kaffeflarn & bakad choklad

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY