AVSMAKNINGSMENY

645 kr, vinpaket 365 kr

Kalix Löjrom
Mandelpotatiskräm, inkokt potatis, lättrökt gräddfil, aqvavitgelè, torkad rödlök & nyplockad dill

Halstrad Kammussla
Serveras med kräm på grillad silverlök, krispiga lökchips, ättiksinlagd steklök samt äppelvinägrett & riven hösttryffel

Vitvinspocherad Kungsflundra
Tre sorters kaviar, smörslungade sockerärtor, vittoppig rädisa, handskalade räkor, Sandefjordssås smaksatt med brynt smör & grillad  citron

Rödvinsbrässerad Oxkind Bourguignon
Smörbakad palsternacka, rödvinssås, flower sprouts, brysselkål, timjanpicklad rotselleri & riven vintertryffel

Hjortronkompott med råsocker & Tokaji
Mazarinkaka med mandelkräm, vaniljbavaroise & lakrits

Variation på choklad
Havtornssorbet med karamelliserade macadamianötter, kaffeflarn & bakad choklad

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY