MENY FERDINAND – V26

2 rätter: 345 kr, vinpaket 195 kr
3 rätter: 395 kr, vinpaket 245 kr

FÖRRÄTT

Lättrökt ankbröst
Smörstekta briochekrutonger, frisésallad, riven anklever, Sauternesgelé & rostade pistagenötter

2008 Chinon Les Picasses, Olga Raffault – Frankrike

VARMRÄTT

Salthalstrad Torskrygg
Grillad gurka, spritärter, rädisa, hollandaise smaksatt med gräslök och brynt smör samt nykokt färskpotatis

2012 Les Pierres Blanches, Domaine de la Vougeraie – Frankrike

DESSERT

Cremé Brûlée
Vanilj från Tahiti, råsocker & hallonsorbet

2009 Demeter Zoltán, Tokaji Birtokbor Edes – Ungern

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY