Årets jullunch i Bobergs

Förrätten består av våra favoriter från julbordet serverat som bordsbuffé.

Dillgravad lax med svartpepparmajonnäs
Skagenröra på rågbröd
Matjessill, ägg & brynt smör
Rilette på pärlhöna, senap & vinteräpple
Lantpaté med Cumberland

Vörtbröd, knäckebröd & Västerbottenost

Confiterat anklår

Sauterad spetskål med valnötter, stekt brysselkål & krispig grönkål, anksky med ingefära & apelsin samt rotselleripuré.

Chokladbavaroise

Spritinlagda körsbär, choklad- & färskostcrème, körsbärssorbet samt kaffeflarn.

PRIS

Måndag till Lördag: 11.00 – 14.00: 555 kr
Måndag till Fredag: 14.00 – 15.00: 455 kr

 

BOKA JULLUNCHEN

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com