Årets jullunch serverad vid bordet

Förrätten består av våra favoriter från julbordet

Matjessill, ägg & brynt smör
Griljerad skinka med rödkål & kummin
Skagenröra på rågbröd
Lantpaté med Cumberland
Dillgravad lax med svartpepparmajonnäs
Vörtbröd, knäckebröd & Västerbottensost

Varmrätt

Ångad piggvarsfilé med tre sorters caviar.
Vitvinssås ”Janssons”, karamelliserad lök samt gratäng på jordärtskocka & grönkål.

Dessert

Mörk chokladbavaroise med klementinsorbet.
Apelsinconfit, espelettepeppar & rostad pistage

PRIS

650

Dryckespaket

395

Tillval

Löjrom från Kalix
(20g) med tillbehör
195

Ost från dessertvagnen

Serveras med marmelad & knäckebröd
95

BOKA JULLUNCHEN

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från frantzengroup.com