Årets jullunch serverad vid bordet

Förrätten består av våra favoriter från julbordet

Löjromssill med syrad grädde & gräslök.
Rullsylta med rödkål & kummin.
Skagenröra med pepparrot & dill.
Leverpastej med svarta vinbär & cornichonger.
Dillgravad lax med hovmästarsås.
Vörtbröd, knäckebröd, Västerbottensost & brynt smör.

Varmrätt

Pepparstekt ankbröst med halstrad ekologisk anklever & pumpa

Serveras med apelsinfrästa morötter, karameliserad portvinssky, confiterad schalottenlök & gratinerad vinterkål.

Dessert

Mörk chokladparfait med spritade Marascakörsbär

Körsbärssorbet, crème chantilly, kaffesirap & rostade kaffebönor.

PRIS

750

Dryckespaket

425

Ost från dessertvagnen

Serveras med marmelad & knäckebröd
95

BOKA JULLUNCHEN

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från frantzengroup.com