Jullunch

ÅRETS JULLUNCH SERVERAD VID BORDET

 

FÖRRÄTT

Förrätten består av våra favoriter från julbordet 

Julassietter
Löjromssill med syrad grädde & gräslök
Plockat revbensspjäll med grönkål & äpple
Skagenröra med pepparrot & dill
Rådjurfiol med rönnbär & krasse
Dillgravad lax med hovmästarsås
Vörtbröd, knäckebröd, Västerbottensost & brynt smör

 

VARMRÄTT

Långbakad & glaserad grissida med syrlig vinterkål, foie gras & hösttryffel
Serveras med potatisterrine, brynt lök samt kryddsky smaksatt med plommon & ingefära

 

DESSERT

Mörk chokladbavaroise ”After Eight”
Chokladsås, syltade Anjou-päron & myntaglass

 

PRIS

Jullunch
945 kr

Dryckespaketet
445 kr

 

OST FRÅN DESSERTVAGNEN

Serveras med marmelad & knäckebröd
145 kr

 

BOKA JULLUNCHEN

MENY

á la carte

Varje vecka

Meny Ferdinand


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/frantzen/domains/bobergsmatsal.se/wp/wp-content/themes/frantzentheme-child/footer.php on line 50