Toast Boberg
kalvtartar, sötsur dillemulsion och löjrom
245
Quenelle
kammussla, kungskrabba, kaviar och tagetes – med / utan kaviar
350/195
Lättgravad röding
pepparrot, forellrom, gurka och gräslök
255
Kronärtskocka
hibiskus, ingefära, endiver och jalapeño
185
Hjortfilé
spetskål, svartvinbär och portvin
455
Marulk
Karljohansvamp, oxiderat vin, smörstekt toast och spenat
515
Majskyckling
jordärtskocka, foie gras och vinägersky
375
Rotselleri
svart tryffel, sherry och kantareller
295
Bakad choklad
pistageglass, krokant och fleur de sel
165
Tartelette med färska fikon
färskost och lakrits
145
Citronsorbet
granskott och gin
115
Dessertvagn
45/st
Prix fixe – två rätter
Lättgravad röding – Majskyckling
550
Prix fixe – tre rätter
Lättgravad röding – Majskyckling – Citronsorbet
650
Gäller för hela sällskapet
Julen på Bobergs
25 november – 23 december
Vid bokning gäller denna meny för hela sällskap
För bokning av större sällskap i vårt chambre séparée kontakta oss via info@bobergsmatsal.se