Toast Boberg
kalvtartar, sötsur dillemulsion och löjrom
245
Quenelle
kammussla, kungskrabba, kaviar och tagetes – med / utan kaviar
350/195
Lättgravad röding
pepparrot, forellrom, gurka och gräslök
255
Löjrom från Vänern 30g/50g
serveras med rostad brioche, smetana, citron och finskuren lök
345/575
Kronärtskocka
hibiskus, ingefära, endiver och jalapeño
185
Ibericokotlett
’nduja, örter och pommes allumettes
445
Marulk
Karljohansvamp, oxiderat vin, smörstekt toast och spenat
515
Färserad kronhjort
kryddsky med nejlika, foie gras, karamelliserad citron & jordärtskocka
455
Rotselleri
svart tryffel, sherry och kantareller
295
Bobergs chokladbavaroise
apelsin, salt karamell & havtornssorbet
175
Tartelette med vaniljinkokt päron
färskost och lakrits
145
Yuzu- mandarinsorbet
peppar och gin
115
Dessertvagn
45/st
Ostservering
med marmelad & fröknäcke
125
Prix fixe – två rätter
Lättgravad röding – Ibericokotlett
595
Prix fixe – tre rätter
Lättgravad röding – Ibericokotlett – Yuzu- och mandarinsorbet
695
Gäller för hela sällskapet
Julen på Bobergs
25 november – 23 december
Vid bokning gäller denna meny för hela sällskap
För bokning av större sällskap i vårt chambre séparée kontakta oss via info@bobergsmatsal.se