À la Carte
À la Carte

À LA CARTE-MENYN

Toast Skagen på Professor Wretmans vis
Räkor, löjrom, smörstekt toast, pepparrot & dill.
235/355

Sallad på handskalade räkor med forellrom & lantägg
Kryddig Rhode Islanddressing, gurka, avokado, torkat rågbröd & fänkålscrudité.
345

Rimmad lax med vinstuvad potatis
Smörglaserad broccoli, spenat, färsk dill & citron.
335

Rostad svensk blomkål med knaperstekta kantareller & kryddost
Sotade skärbönor, buljong på smörbakad silverlök, grillad grön vitlök & råhyvlade sandpäron.
295

Sotad regnbågsforell med rökt Sandefjordsås
Serveras med ragu på bondbönor, syrlig gurka, fänkålsdill & citron.
365

Bobergs klassiska blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin
Varmrökt sidfläsk, lingon, brynt smör & stekt äpple.
270

Knaperstekt fransk majskyckling med sauce foie gras & inlagda körsbär
Brysselkål, puré på rostade kastanjer, bakad roscofflök & mandelpotatispuré.
355

Pocherad hälleflundra med tryffel-mousseline & Champagne-beurre blanc
Sauterad svartkål, sotad inkokt pärllök & pommes Anna smaksatt med fänkål & citron.
495

Wallenbergare
Potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon & brynt smör.
340

Knaperstekt franskt ankbröst med sauce au foie gras & inlagda körsbär
Brysselkål, puré på rostade kastanjer, bakad roscofflök & mandelpotatispuré.
345

DESSERTER

Mörk chokladterrine med apelsinsorbet & Espelette
Rostade marconamandlar, shiso & Crème Chantilly .
155

Bakverk från dessertvagnen
Chokladtryfflar, kaffegodis & småkakor.
25-105

Stilton med fikonmarmelad
95

Glass / sorbet
40

Boka bord

MENY

á la carte

Varje vecka

Meny Ferdinand


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/frantzen/domains/bobergsmatsal.se/wp/wp-content/themes/frantzentheme-child/footer.php on line 50