AVSMAKNINGSMENY

695 kr, vinpaket 425 kr

Chèvre Chaud
Tryffelslungade rödbetor med groddade valnötter & getost från Löt Gårdsmejeri

Steak tartare à la Parisienne
Blandad med kapris, cornichoner och cognac
Serveras med sallad & sauce dijonnaise

Pocherad piggvar med champagne-beurre blanc
Handskalade Smögenräkor, fihackat ägg, pepparrot & pressad potatis

Klassiker i Bobergs matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin. Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

Bobergs nyponsoppa
Mandelbiskvier & vaniljglass

Crème Brûlée
Smaksatt med kaffebönor & saltrostade hasselnötter

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com
 
MENY