AVSMAKNINGSMENY

695 kr, vinpaket 445 kr

Bobergs skagenröra
Serveras å¨smörstekt briochebröd med picklad rödlök, pepparrot & dill

Steak tartare à la Parisienne
Blandad med kapris, cornichoner och cognac
Serveras med sallad & sauce dijonnaise

Pocherad & sotad norsk lax med vårprimörer
Halstrad grön sparris, blomkålscréme, vårblommor, forellrom & brynt smörhollandaise

Smörstekt, hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin
Klassiker i Bobergs Matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

Filmjölkspannacotta
Inkokt svensk glasrabarber, färska jordgubbar & körvel

Chokladtryffel

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com