AVSMAKNINGSMENY

695 kr, vinpaket 425 kr

Bobergs skagenröra
Serveras å¨smörstekt briochebröd med picklad rödlök, pepparrot & dill

Steak tartare à la Parisienne
Blandad med kapris, cornichoner och cognac
Serveras med sallad & sauce dijonnaise

Ugnsbakad & sotad Skreirygg
Sherry- & brynt smörhollandaise, rostade hasselnötter från Piemonte, bellaverde & sidfläsk

Smörstekt, hemgjord blodpudding kryddad med cognac, mejram & portvin
Klassiker i Bobergs Matsal sedan 2015 hommage Tore Wretman
Varmrökt sidfläsk, rårörda lingon & stekt svenskt äpple

“After eight”
Chokladfondant med päronkompott & myntaglass

Chokladtryffel

Meny á la carte Varje vecka Meny Ferdinand Boka bord Klicka för att boka bord,
eller ring 08 762 81 61
nyhetsbrev från bjornfrantzen.com