Meny Ferdinand
Meny Ferdinand

MENYN FERDINAND

Ny meny varje vecka.

3 rätter 645 kr (dryckespaket 455 kr), 2 rätter 550 kr (dryckespaket 355 kr).

VECKANS MENY

Majskycklingterrine med emulsion på pistage
Smörbakad vit sparris, råhyvlad morot, parmesan, espelettepeppar & spansk körvel.

Regnbåge från Sirdal med beurre blanc, hjärtmusslor & forellrom
Grön lökolja, späd blomkål, pressad mandelpotatis, havtorn & vattenkrasse.

Rabarber- & yuzusorbet men tellicherrymaräng
Mandelkaka smaksatt med citron, citrontimjan & vaniljolja.

BOKA BORD

MENY

á la carte

Varje vecka

Meny Ferdinand


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/frantzen/domains/bobergsmatsal.se/wp/wp-content/themes/frantzentheme-child/footer.php on line 50